Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs

Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs on yksi Svenska Kvinnoförbundetin (RKP:n naisjärjestön) paikallisjärjestöistä.

Svenska Kvinnoförbundet on Suomessa toimiva liberaalifeministinen naisjärjestö. Politiikkamme tavoitteena on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen, ihmisoikeuksia kunnioittava ja väkivallasta vapaa yhteiskunta, jossa sukupuoli ei rajoita ihmisten mahdollisuuksia toteuttaa itseään. 

Kaikilla politiikan alueilla on tilaa feministiselle näkökulmalle. Feministisen muutostyön on tapahduttava säätämällä lakeja erilaista syrjintää vastaan, mutta myös vaikuttamalla rakenteiden ja asenteiden muuttamiseksi. Liberaalifeminismi vaikuttaa rakenteisiin siten, että syntyy kaikille oikeudenmukaisempi, syrjinnästä, rasismista ja seksismistä vapaa yhteiskunta. 

Liity jäseneksi

Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs r.f. on vaikutuskanava feministeille Helsingissä, jotka haluavat kehittää yhteiskuntaa tasa-arvoisemmaksi. Hyvin toimiva demokratia edellyttää, että valta on jaettu tasa-arvoisesti yhteiskunnassa. Jäsenenä olet mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa naiset osallistuvat päätöksentekoon kaikilla tasoilla ja yhteiskunta-alueilla.

Tule mukaan vaikuttamaan, verkostoitumaan ja tekemään tasa-arvoa parantavia päätöksiä!

Ota yhteyttä järjestön työntekijälle: fredrika(a)kvinnoforbundet.fi tai puh. 050-538 1594. Tervetuloa mukaan! Voit myös hakea jäsenyyttä suoraan linkin kautta (ohjeet ruotsiksi).