Amning - hur börja, och avsluta?

10.03.2023 kl. 16:23
På måndag 13.3 kl. 11.30-14 är Annika Niemi gäst på Babykaféet och temat är amning.

Välkommen till Babykaféet 13.3 för att diskutera vad som fungerar/inte fungerar med amning, hur man kan fundera kring amning och sömnskola, återgå till arbetet och hur det går till att avsluta. Vi diskuterar även om hur partnern kan hjälpa till. Annika Niemi är lektor på Arcada. 

Kom och drick en kopp varmt, delta i diskussionen, lyssna, eller bara slappna av. Vi öppnar som vanligt kl. 11.30 och stänger kl. 14.

Alla föräldrar är välkomna till Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs svenskspråkiga babykafé i samarbete med Lilla Luckan i Helsingfors (Georgsgatan 27). Du kommer lättast in genom porten till glashissen och upp till andra våningen. Du kan ta vagnen med hela vägen. På plats finns micro, skötbord, amningsdyna och matningsstolar.

Aktuell information om träffarna finns på Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs instagramkonto kvinnis_sornas. Du kan också komma med i kaféets egen grupp på WhatsApp och få all aktuell info där. Vill du vara med? Kontakta kafékoordinator Jessika Luther per mail jessika@kvinnoforbundet.fi tack!


Intresserad av jämställdhet på svenska i Helsingfors? Dags att bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs! Följ länken Bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs.

Fredrika Biström