Mina år som ensamstående mamma - mina bästa år!

07.05.2024 kl. 10:17
Hur ser föräldraskap ut nu, hur såg läget ut i början av tvåtusentalet och vart är vi på väg?

Välkommen till Babykaféet måndag 13 maj för att höra Oona Hagmans berättelse om föräldraskap och om sin tid som ensamstående mamma. Hon bjuder även på en jämförelse mellan då och nu, samt blickar framåt. Oona är företagare med fokus på ansvarsfull marknadsföring och kommunikation.

Kom och drick en kopp varmt, delta i programmet, lyssna, eller bara slappna av. Vi öppnar dörren som vanligt kl. 11.30, programmet börjar kl. 12 och vi stänger kl. 14. 

Platsen är Lilla Luckan i Helsingfors, Georgsgatan 27, vån. 2. Du kommer lättast in genom porten till glashissen och upp till andra våningen. Du kan ta vagnen med hela vägen.

Det bjuds på kaffe/te med tilltugg. På plats finns micro, skötbord, amningsdyna och matningsstolar.

Alla föräldrar är välkomna till Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs svenskspråkiga babykafé i samarbete med Luckan i Helsingfors (Georgsgatan 27).

Väntar du barn eller har nyligen fött? Kom med i babykaféets egen grupp på WhatsApp och få all aktuell info där om våra träffar. Vill du vara med? Kontakta kafékoordinator Jessika Luther per e-post jessika@kvinnoforbundet.fi tack!


Intresserad av jämställdhet på svenska i Helsingfors? Dags att bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs! Följ länken Bli medlem i Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs.

Fredrika Biström